Print
 

Domenii de activitate

Execuţia de subansamble şi piese de înaltă complexitate pentru maşini de cusut şi alte aplicaţii
( greifere, picioruşe,cuţite, ansamble de coasere etc). Prelucrări prin aşchiere de înaltă precizie pe centre comandă numerică CNC pentru piese de dimensiuni mici şi mijloci. Prelucrări complexe a suprafeţelor şi tratamente termice. Montaj – subansamble - sisteme de transport cu lanţuri şi role.

TRATAMENT TERMIC
Avem o putere de acoperire pentru aproape toate tipurile de tratamente termice. Pentru deschiderea documentelor PDF, aveţi nevoie de Acrobat Reader, pe care puteţi să-l download-aţi gratuit.

ATELIER DE PRELUCRARE PRIN FREZARE
Frezare Atelierul de freze este dotat cu maşini unelte CNC verticale si orizontale si freze conventionale având capacitatea de a executa frezari 2 D - 3 D la dimensiuni pana la 1000x500x400 mm la un înalt nivel calitativ produse unicat, serie mică şi serie mare.

ATELIER DE PRELUCRARE PRIN STRUNJIRE
Strunjire Atelierul de strunjire este dotat cu strunguri CNC conventionale si automate cu came cu alimentator de bare prelucrand diametre intre diametrul 3-65 mm, Piese Semifabricate până la diametrul de 250 mm având capacitatea de a produce la un înalt nivel calitativ produse unicat, serie mică şi serie mare.

ATELIER DE RECTIFICARE
Rectificare Atelierul de rectificare este dotat cu masini de rectificat CNC, plan .exterior-interior, intre centre ,masini de honuit, având capacitatea de a produce la un înalt nivel calitativ produse unicat, serie mică şi serie mare.

ATELIER DE PRELUCRARE A SUPRAFETELOR
Suprafetelor (Tobuire,Sablare,Slefuire)
Atelierul de prelucrare a suprafetelor este dotat cu utilaje de tobuit Rossler prin vibratie si rotative, utilaje de sablat cu nisip fin şi perle de sticlă.

ATELIER DE LACATUSERIE
Lacatuserie Atelierul executa lucrari de precizie la un nivel calitativ superior.Lucrari de stantare cu stante hidraulice intre 10-80 T, Operatii de gaurit,filetari,debavurari.

ATELIER DE CONFECTII METALICE
Confectii Metalice Atelierul executa diverse tipuri de confectii metalice dupa specificatiile clientului in timp real si la o calitate superioara. Atelierul este dotat cu mai multe tipuri de aparate de sudura de ultima generatie (Electric, CO2, argon,) ghilotina hidraulica, strung universal, freza conventionala,masina de gaurit cu coloana, diverse scule electrice manuale.

ATELIER DE MONTAJ
Montaj Montarea subansamblelor si ansamblelor se face in standuri de montaj moderne. Locurile de muncă sunt concepute ergonomic . Asamblarea si testarea se face in timp real si la o calitate superioara cu un personal flexibil.

CONTROL TEHNIC DE CALITATE
Certificare Camera de măsurători este dotată cu aparate de măsură şi control de înaltă precizie
(exemple: maşină de măsurat 3D cu precizia de 0,005 mm in domeniul de măsurare 457x508x406 mm, rugozimetru, microscop, aparate de măsură şi control universale, etc.)
care sunt deservite de personal calificat.

Certificare
Certificare S.C. Dürkopp Adler S.R.L.
este certificat conform SR EN ISO 9001:2015

Pentru deschiderea documentelor PDF, aveţi nevoie de Acrobat Reader, pe care puteţi să-l download-aţi gratuit.

getacro

Adobe website